Over Ons 2018-01-03T03:31:53+00:00

Wat Informatie Over Ons

We hebben al ruim 20 jaar ervaring in de metaalbewerking en houtbewerking. Verder hebben we ook de nodige kluservaring in huis zodat uw kamer tot in de puntjes toe netjes afgewerkt kan worden. In deze huidige branche zijn we  echter een “jong” bedrijf. Maar juist daardoor zijn we ook zeer enthousiast voor deze nieuwe uitdaging!

scheidingsteken zweepje

Wie Zijn Wij

Na al vele jaren gewerkt te hebben als metaalbewerker en daarbij ook verschillende bedden en andere meubels gemaakt te hebben kregen wij de vraag of we ook een bed voor een BDSM kamer wilde maken. Nou waarom niet?
BDSM meubelen zijn in Nederland nauwelijks te vinden en als je ze dan eens vindt zijn ze vanuit Amerika geïmporteerd. Nadat het eerste bed gemaakt was, kwam vervolgens de vraag of we ook een speciale stoel wilden maken. Volgens een eigen idee van de klant. Ja natuurlijk!
Daarna kwam er een schandpaal bij, een Andreaskruis enz.
Eén van ons heeft ook als hobby allerlei dingen met hout te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt zelf gemaakt. Het Andreaskruis werd dus van hout gemaakt.
Toen kwam ook de eerste vraag of we niet een hele kamer wilde maken. Dat hebben we dus gedaan. Helemaal compleet tot en met de muurbekleding en raambekleding aan toe.

We hebben een eigen werkplaats, veel ideeën en een grote dosis creativiteit. We hebben geen berg met meubels en toestellen klaar staan maar maken alles speciaal naar wens van de klant. U kunt al uw ideeën aanbrengen. Wij staan overal voor open en gaan geen uitdaging uit de weg!

Bel ons snel op 06-45503828

Onze Werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt kunt u desgewenst al vertellen wat uw wensen zijn. Per mail kunt u ook wat foto’s toesturen. Tevens zullen wij een afspraak inplannen. Meestal vindt de eerste afspraak hier op onze locatie plaats. Men kan dan eerst kijken met wie ze te maken hebben voordat ze ons in hun privé omgeving toelaten. U geeft uw wensen aan en wij komen met ideeën en oplossingen. Besluit u vervolgens om ermee door te gaan dan komen wij op locatie kijken.
Alles kan geheel op maat en in vrijwel elke kleur en stijl gemaakt worden. Bijvoorbeeld in een industriële stijl, een gothic stijl, een barok stijl, etc.
Discretie staat bij ons voorop.

Uiteraard kunt u ook alleen voor de BDSM meubels bij ons terecht.

Laat uw fantasieën dus eindelijk in vervulling gaan en neem contact met ons op.

scheidingsteken zweepje
NEEM CONTACT OP
Afspraak maken?

Klaar Om Een Afspraak Te Maken?

HEEFT U AL EEN IDEE WAARMEE WE U KUNNEN HELPEN?

NEEM CONTACT OP